СТС історія успіху


СТС

Олександр Роднянський - бренд СТС

«... У нас постійно з'являються нові бренди, тому що кожен з наших серіалів чи програм -« Не родись вродливою »,« Хороші жарти »- самі по собі стають брендами. Якщо говорити про більш масштабні явищах, то поява третього бренду в ефірній зоні цілком можливо, а четвертого - навряд чи. Це не так легко. »

Олександр Роднянський народився 2 липня 1961 року в Києві. Закінчив факультет кінорежисури Київського інституту театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого (майстерня режисера Фелікса Соболєва).

Визнаний кінодокументаліст і продюсер. З 1983 по 1990 роки працював на кіностудії "Київнаукфільм". Режисер таких відомих фільмів, як "Місія Рауля Валленберга", "Марш живих", "Прощавай, СРСР" (фільми 1, 2). Продюсер художніх фільмів, серед яких - "1001 рецепт закоханого кухаря", "Два місяці, три сонця", "Перша любов", "Схід-Захід".

Як продюсер був двічі номінований на премію "Оскар" Американської Кіноакадемії - за фільм режисера Нани Джорджадзе «1000 і 1 рецепт закоханого кулінара» у категорії «Кращий іноземний фільм» -1996 і за фільм Режиса Варньє «Схід-Захід» у категорії «Кращий іноземний фільм »- 2000.

З 1990 по 1994 - генеральний продюсер і режисер кінокомпанії «Іннова-фільм» (Німеччина), режисер кіностудії «Контакт» (Україна).

З 1995 року - засновник, генеральний директор і генеральний продюсер найбільшого незалежного телеканалу України «1 1».

З 1997 року - президент Телевізійної академії України.

З 2002 по 2008 рр.. - Генеральний директор телеканалу СТС.

З 2005 по 2008 рр.. - Генеральний директор телеканалу Домашній.

З 2004 р. по теперішній час - Президент компанії СТС Медіа.

Член Правління Академії Російського телебачення.

Лауреат премії в галузі медіа-бізнесу «Медіаменеджер Росії 2004»

Продюсер понад 20 художніх фільмів, серед яких «1001 рецепт закоханого кухаря», «Два місяці, три сонця», «Перше кохання», «Схід-Захід», «Водій для Віри», «9 рота», «Пітер FM», «Жара».

Продюсер понад 20 телесеріалів, серед яких «День народження Буржуя», «Кавалери Морської зірки», «Бідна Настя», «Моя прекрасна няня», «Не родись вродливою», «Хто в домі господар», «Кадетство»

Олександр Роднянський керує "СТС Медіа" з 2002 року. Для медійної структури менеджер був вигідним придбанням: Роднянський знав кухню зсередини, встигнувши попрацювати і режисером, і продюсером. Саме при ньому викристалізувався розважальний формат телеканалу. Роднянський чітко розуміє, що потрібно для розвитку компанії.

Одружений. Двоє дітей.

НАГОРОДИ:

1991: Лауреат премії Російської Академії кінематографічних мистецтв «Ніка» в номінації «Кращий документальний фільм» за картину «Місія Рауля Валленберга».

1991: Лауреат премії Європейської Кіноакадемії «Фелікс» в номінації «Кращий європейський документальний фільм» за картину «Місія Рауля Валленберга».

1992: Спеціальний приз журі на міжнародному фестивалі у Ніоні (Швейцарія).

1994: Лауреат премії Російської Академії кінематографічних мистецтв «Ніка» в номінації «Кращий документальний фільм» за картину «Прощавай, СРСР».

1995: Приз журі та приз Фіпрессі міжнародного кінофестивалю в Ямагата (Японія).

1995: Гран-прі міжнародного фестивалю в Страсбурзі (Франція).

1996: Номінація на премію американської кіноакадемії «Оскар» у категорії «Кращий іноземний фільм» за картину «1001 рецепт закоханого кулінара» (режисер - Нана Джорджадзе).

2000: Номінація на премію американської кіноакадемії «Оскар» у категорії «Кращий іноземний фільм» - за картину «Схід-Захід» (режисер - Режис Варньє).

2004: Гран-прі Національний премії «Медіа-менеджер Росії 2004».

2004: Лауреат премії Академії Російського телебачення «ТЕФІ» в номінації «Кращий телевізійний продюсер» за проект «Бідна Настя».

2004: Приз журі Гільдії продюсерів російського кінофестивалю «Кінотавр» за кращий продюсерський проект - фільм «Водій для Віри». Головний приз фестивалю «Кінотавр» «Золота Роза» за картину «Водій для Віри».

2005: Лауреат премії «Телегранд-2004» за заслуги в розвитку недержавного телебачення в Україні і в Росії.

2005: Лауреат премії «Люди року GQ - 2005» у номінації «Продюсер року».

2005: Лауреат премії «За видатний внесок у розвиток кіновиробництва» IV національної церемонії вручення призів за досягнення в кінобізнесі.

2005: Лауреат премії Академії Російського телебачення «ТЕФІ» за серіал «Моя прекрасна няня» у номінації «Кращий продюсер».

2006: Лауреат премії Академії Російського телебачення «Ніка» в номінації «Кращий ігровий фільм» за картину «9 рота».

2006: Лауреат премії Академії Російського телебачення «ТЕФІ» в номінації «Кращий телевізійний продюсер» за проект «Не родись вродливою».

Фільмографія

Документальні фільми

1988 - «Втомлені міста»

1989 - «Хто з нас Шая?»

1990 - «Місія Рауля Валленберга»

1990 - «Зустріч з батьком»

1992-1994 - «Прощай, СРСР»

1993 - «Марш живих» (Гран-прі за кращий фільм фестивалю «Послання до Людини», Спеціальний приз IV Відкритого фестивалю неігрового кіно «Росія»)

1994 - «Подвійний агент»

Продюсер

1994 - «Гагарін, я вас любила» (реж. Валентина Руденко)

1994 - «Співачка Жозефіна та мишачий народ» (реж. Сергій Маслобойщиков)

1995 - «Перше кохання» (реж. Роман Балаян)

1996 - «1000 і один рецепт закоханого кулінара» (реж. Нана Джорджадзе)

1998 - «Два місяці, три сонця» (реж. Роман Балаян)

1999 - «Схід-Захід» (реж. Режі Варньє)

2004 - «Водій для Віри» (реж. Павло Чухрай)

2005 - «9 рота» (реж. Федір Бондарчук)

СТС сьогодні

СТС став першим російським каналом, що довели, що мережевий недержавний мовник може скласти реальну конкуренцію федеральному телебаченню. Зробивши ставку на неполітичний, розважальне ТБ, розраховане на молодіжну та сімейну аудиторію - 6-54, СТС абсолютно чітко вловив настрої суспільства і запропонував нові правила гри на вітчизняному медійному ринку.

СТС - комерційно успішний, фінансово прозорий, ефективно керований медіапроект, самий динамічно розвивається серед всіх російських телеканалів, який уособлює собою телебачення завтрашнього дня.

Бренд СТС - один з найвідоміших у Росії. Девіз телеканалу СТС - «Перший розважальний». Цільова аудиторія СТС - соціально активні люди віком від 6 до 54 років.

Олександр Роднянський, президент

«СТС Медіа»:

«Ніша, в якій працює СТС, - найбільш перспективна сьогодні, як з точки зору бізнесу, так і з точки зору потенційного розвитку. Це розважальне, молодіжне, неполітичний телебачення. Телебачення, яке спрямоване, насамперед, на молодіжну та сімейну аудиторію і покликане формувати у глядачів позитивний настрій і оптимістичну життєву позицію.

У сучасному суспільстві для людей - перш за все молодих людей - важливіше політичних виявилися цінності сімейні. А це - особливий світ людських емоцій, поглядів і станів, що представляє простір для мрії. Для проекції власного майбутнього стану. Для нового уявлення про щастя. І все це - в нових для телебачення художніх формах.

Увага аудиторії перемикається на пріоритети приватного життя. Глядацькі уподобання тепер зв'язані з телебаченням не як інструментом політичної боротьби і способом реалізації протестних настроїв, а як з природним простором дозвілля та освіти. Інформаційне телебачення стає все менш затребуваним. Телеглядачеві сьогодні потрібна не стільки інформація, скільки гламур та казки. Ми даємо їм цю казку для дорослих ».

Щодня глядачі Першого розважального отримують заряд бадьорості та позитивної енергії, які несуть програми, шоу і фільми СТС, і відчувають себе цілком комфортно і гармонійно в світі нової реальності, створеної каналом. І цей вибір аудиторії - не випадковий, а цілком усвідомлений. Люди шукають «іншу» реальність. Вони отримують її на СТС, оскільки канал показує, як сьогодні, зараз можна змінити життя на краще. СТС формує особливий світ людських емоцій, поглядів і станів, де є місце мрії і новим уявленням про щастя.

Телеканал СТС - найбільший і успішний актив холдингу «СТС Медіа». Це Мережа Телевізійних Станцій, яка об'єднала понад 300 станцій, що ведуть мовлення в більш ніж 1100 містах і населених пунктах Росії. Щоб Перший розважальний був затребуваний глядачами - людьми, що прагнуть отримувати задоволення від життя, орієнтованими на сім'ю, пізнають світ, - СТС постійно пропонує їм нові жанри і рішення. Бренд «Першого розважального» став одним з найвідоміших в країні, а 10% глядачів СТС найбільш привабливі для рекламодавців.

Інші історії успіху


Комментариев пока нет!
Ваше имя *
Ваш Email *

Сумма цифр справа: код подтверждения


Головне - це контроль витрат.Слід відстежувати свої витрати мінімум 3 місяці, а потім вже складати реальний бюджет сім'ї.Якщо ... Читати ще

Філ Найт - творець бренду Nike Людина у кепці з емблемою Nike - це не хто інший, як Філ Найт (Phil ... Читати ще

Власники бізнесу по всьому світу ламають голову, щоб з'ясувати, чого дійсно хочуть їх споживачі.Вони розглядають ... Читати ще

Google - найпопулярніша пошукова система в світі.Сьогодні на її частку припадає 62% усього світового пошукового трафіку ... Читати ще

Популярні статті

Нові статі

Высокий процент по вкладам

"Контракты UA": Все выше, и выше, и выше: почему банки взвинтили ставки по гривневым депозитамНаибольший доход, ... Далее

Высокие проценты по вкладам москва

У читателя может возникнуть вопрос: «Если я делаю вклад в банке, официально оформляю его всеми необходимыми документами, то какие могут ... Далее

Высокие вклады в рублях

* Консультации каждому рефералуСоветы и рекомендации по увеличению доходовКак не потерять деньгиСупер- Вклад - высокие ставки. Успей оформить. Звезда среди депозитов.Вклады в ... Далее

Высокие проценты по вкладам 2015

Высокие Проценты По Вкладам 2015Нашу группу находят по словам:О психологии легко - Как заработать на идее. Мыслим 31 окт 2007 И тогда ему ... Далее